Escaperoom Heerenveen

Escaperoomcentrum Escaperoom Heerenveen heet je hartelijk welkom aan de Gedempte Molenwijk 13A in Heerenveen.

Meer informatie over Escaperoom Heerenveen in Heerenveen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Heerenveen aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Heerenveen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Heerenveen, spreekt Escaperoom Heerenveen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Gedempte Molenwijk 13A in Heerenveen. Telefonisch is Escaperoom Heerenveen te bereiken via en op de website https://battlehouse.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Heerenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Heerenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Heerenveen

Bezoekers bekeken ook