One Hour Lockup

Escaperoomcentrum One Hour Lockup heet je hartelijk welkom aan de Amsterdamsestraatweg 43D in Naarden.

Meer informatie over One Hour Lockup in Naarden

Voor de echte avonturiers ben je bij One Hour Lockup aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij One Hour Lockup en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Naarden, spreekt One Hour Lockup tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Amsterdamsestraatweg 43D in Naarden. Telefonisch is One Hour Lockup te bereiken via 31 35 760 3222 en op de website https://www.onehourlockup.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij One Hour Lockup? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je One Hour Lockup het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. One Hour Lockup

Bezoekers bekeken ook