Escape Room Quest

Escaperoomcentrum Escape Room Quest heet je hartelijk welkom aan de Henry Dunantweg 34 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Escape Room Quest in Alphen aan den Rijn

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Quest aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Quest en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Alphen aan den Rijn, spreekt Escape Room Quest tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Henry Dunantweg 34 in Alphen aan den Rijn. Telefonisch is Escape Room Quest te bereiken via 31 172 754 500 en op de website https://escaperoomquest.nl/contact/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Quest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Quest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Quest

Bezoekers bekeken ook