Escape Mission Rotterdam

Escaperoomcentrum Escape Mission Rotterdam heet je hartelijk welkom aan de Rhijnspoor 277 in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Escape Mission Rotterdam in Capelle aan den IJssel

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Mission Rotterdam aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Mission Rotterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Capelle aan den IJssel, spreekt Escape Mission Rotterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Rhijnspoor 277 in Capelle aan den IJssel. Telefonisch is Escape Mission Rotterdam te bereiken via 31 10 226 1246 en op de website http://www.escapemission.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Mission Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Mission Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Mission Rotterdam

Bezoekers bekeken ook