Goldberg Escape Groningen

Escaperoomcentrum Goldberg Escape Groningen heet je hartelijk welkom aan de Suikerlaan 35 in Groningen.

Meer informatie over Goldberg Escape Groningen in Groningen

Voor de echte avonturiers ben je bij Goldberg Escape Groningen aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Goldberg Escape Groningen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Groningen, spreekt Goldberg Escape Groningen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Suikerlaan 35 in Groningen. Telefonisch is Goldberg Escape Groningen te bereiken via 31 6 28203504 en op de website https://www.goldbergescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Goldberg Escape Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goldberg Escape Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Goldberg Escape Groningen

Bezoekers bekeken ook