Escape Room Schagen

Escaperoomcentrum Escape Room Schagen heet je hartelijk welkom aan de Grotewallerweg 3-04 in Schagen.

Meer informatie over Escape Room Schagen in Schagen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Schagen aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Schagen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Schagen, spreekt Escape Room Schagen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Grotewallerweg 3-04 in Schagen. Telefonisch is Escape Room Schagen te bereiken via 31 224 422 123 en op de website https://www.escaperoomschagen.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Schagen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Schagen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Schagen

Bezoekers bekeken ook