Escape Room Beusichem

Escaperoomcentrum Escape Room Beusichem heet je hartelijk welkom aan de Rijsbosch 3 in Beusichem.

Meer informatie over Escape Room Beusichem in Beusichem

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Beusichem aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Beusichem en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Beusichem, spreekt Escape Room Beusichem tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Rijsbosch 3 in Beusichem. Telefonisch is Escape Room Beusichem te bereiken via en op de website https://www.sporteventcenter.nl/escape-room/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Beusichem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Beusichem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Beusichem

Bezoekers bekeken ook