Best Escape Maastricht

Escaperoomcentrum Best Escape Maastricht heet je hartelijk welkom aan de Sint Antoniuslaan 4 in Maastricht.

Meer informatie over Best Escape Maastricht in Maastricht

Voor de echte avonturiers ben je bij Best Escape Maastricht aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Best Escape Maastricht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Maastricht, spreekt Best Escape Maastricht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Sint Antoniuslaan 4 in Maastricht. Telefonisch is Best Escape Maastricht te bereiken via en op de website http://www.bestescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Best Escape Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Best Escape Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Best Escape Maastricht

Bezoekers bekeken ook