Escaperoom 076

Escaperoomcentrum Escaperoom 076 heet je hartelijk welkom aan de Karnemelkstraat 1 in Breda.

Meer informatie over Escaperoom 076 in Breda

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom 076 aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom 076 en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Breda, spreekt Escaperoom 076 tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Karnemelkstraat 1 in Breda. Telefonisch is Escaperoom 076 te bereiken via 31 76 369 0564 en op de website http://www.escaperoom-076.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom 076? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom 076 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom 076

Bezoekers bekeken ook