De Paleiskamer

Escaperoomcentrum De Paleiskamer heet je hartelijk welkom aan de Nieuwstraat 163 in Apeldoorn.

Meer informatie over De Paleiskamer in Apeldoorn

Voor de echte avonturiers ben je bij De Paleiskamer aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Paleiskamer en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Apeldoorn, spreekt De Paleiskamer tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Nieuwstraat 163 in Apeldoorn. Telefonisch is De Paleiskamer te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Paleiskamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Paleiskamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Paleiskamer

Bezoekers bekeken ook