Escape Room Designer B.V.

Escaperoomcentrum Escape Room Designer B.V. heet je hartelijk welkom aan de Molenstraat 133 in Fijnaart.

Meer informatie over Escape Room Designer B.V. in Fijnaart

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Designer B.V. aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Designer B.V. en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Fijnaart, spreekt Escape Room Designer B.V. tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Molenstraat 133 in Fijnaart. Telefonisch is Escape Room Designer B.V. te bereiken via 31 6 23386317 en op de website https://escaperoomdesigner.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Designer B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Designer B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Designer B.V.

Bezoekers bekeken ook