Escaperoom Nijmegen

Escaperoomcentrum Escaperoom Nijmegen heet je hartelijk welkom aan de Titus Brandsmastraat 30 in Nijmegen.

Meer informatie over Escaperoom Nijmegen in Nijmegen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Nijmegen aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Nijmegen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nijmegen, spreekt Escaperoom Nijmegen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Titus Brandsmastraat 30 in Nijmegen. Telefonisch is Escaperoom Nijmegen te bereiken via 31 24 204 2032 en op de website http://www.escaperoom-nijmegen.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Nijmegen

Bezoekers bekeken ook