Real Escape Room Rotterdam

Escaperoomcentrum Real Escape Room Rotterdam heet je hartelijk welkom aan de Bergse Linker Rottekade 20 in Rotterdam.

Meer informatie over Real Escape Room Rotterdam in Rotterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Real Escape Room Rotterdam aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Real Escape Room Rotterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rotterdam, spreekt Real Escape Room Rotterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Bergse Linker Rottekade 20 in Rotterdam. Telefonisch is Real Escape Room Rotterdam te bereiken via 31 85 888 8581 en op de website https://realescaperoom.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Real Escape Room Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Real Escape Room Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Real Escape Room Rotterdam

Bezoekers bekeken ook