Escape at Sea

Escaperoomcentrum Escape at Sea heet je hartelijk welkom aan de Zeeweg 4 in Groede.

Meer informatie over Escape at Sea in Groede

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape at Sea aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape at Sea en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Groede, spreekt Escape at Sea tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Zeeweg 4 in Groede. Telefonisch is Escape at Sea te bereiken via en op de website http://www.escapeatsea.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape at Sea? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape at Sea het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape at Sea

Bezoekers bekeken ook