Fox in a Box Zutphen

Escaperoomcentrum Fox in a Box Zutphen heet je hartelijk welkom aan de Stationsplein 6 in Zutphen.

Meer informatie over Fox in a Box Zutphen in Zutphen

Voor de echte avonturiers ben je bij Fox in a Box Zutphen aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Fox in a Box Zutphen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zutphen, spreekt Fox in a Box Zutphen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Stationsplein 6 in Zutphen. Telefonisch is Fox in a Box Zutphen te bereiken via 31 575 820 288 en op de website http://www.foxinaboxzutphen.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Fox in a Box Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fox in a Box Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Fox in a Box Zutphen

Bezoekers bekeken ook