The Worst Hotel

Escaperoomcentrum The Worst Hotel heet je hartelijk welkom aan de Steenwijkerstraatweg 10 in Meppel.

Meer informatie over The Worst Hotel in Meppel

Voor de echte avonturiers ben je bij The Worst Hotel aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The Worst Hotel en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Meppel, spreekt The Worst Hotel tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Steenwijkerstraatweg 10 in Meppel. Telefonisch is The Worst Hotel te bereiken via en op de website https://escaperoommeppel.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The Worst Hotel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Worst Hotel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The Worst Hotel

Bezoekers bekeken ook