The Great Escape

Escaperoomcentrum The Great Escape heet je hartelijk welkom aan de Burgemeester Drijbersingel 19 in Zwolle.

Meer informatie over The Great Escape in Zwolle

Voor de echte avonturiers ben je bij The Great Escape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The Great Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zwolle, spreekt The Great Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Burgemeester Drijbersingel 19 in Zwolle. Telefonisch is The Great Escape te bereiken via 31 38 202 2646 en op de website https://www.thegreatescape.info/?utm_medium=organic&utm_source=google+mijn+bedrijf&utm_campaign=knop+website&utm_content=vestiging+vh-westerlaan&utm_term=lokale+zichtbaarheid kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The Great Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Great Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The Great Escape

Bezoekers bekeken ook