INFERNO - Escape Room in Katwijk aan Zee

Escaperoomcentrum INFERNO - Escape Room in Katwijk aan Zee heet je hartelijk welkom aan de Wethouder D. Ouwehandstraat 9a in Katwijk aan Zee.

Meer informatie over INFERNO - Escape Room in Katwijk aan Zee in Katwijk aan Zee

Voor de echte avonturiers ben je bij INFERNO - Escape Room in Katwijk aan Zee aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij INFERNO - Escape Room in Katwijk aan Zee en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Katwijk aan Zee, spreekt INFERNO - Escape Room in Katwijk aan Zee tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Wethouder D. Ouwehandstraat 9a in Katwijk aan Zee. Telefonisch is INFERNO - Escape Room in Katwijk aan Zee te bereiken via 31 6 15130104 en op de website http://www.timed-adventures.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij INFERNO - Escape Room in Katwijk aan Zee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je INFERNO - Escape Room in Katwijk aan Zee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. INFERNO – Escape Room in Katwijk aan Zee

Bezoekers bekeken ook