Beat The Matrix

Escaperoomcentrum Beat The Matrix heet je hartelijk welkom aan de Sportlaan 6 in Nijverdal.

Meer informatie over Beat The Matrix in Nijverdal

Voor de echte avonturiers ben je bij Beat The Matrix aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Beat The Matrix en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nijverdal, spreekt Beat The Matrix tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Sportlaan 6 in Nijverdal. Telefonisch is Beat The Matrix te bereiken via 31 548 681 338 en op de website http://www.beatthematrix.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Beat The Matrix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beat The Matrix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Beat The Matrix

Bezoekers bekeken ook