Escape Rooms Veluwe

Escaperoomcentrum Escape Rooms Veluwe heet je hartelijk welkom aan de Withagenweg 17 in Wilp.

Meer informatie over Escape Rooms Veluwe in Wilp

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Rooms Veluwe aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Rooms Veluwe en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Wilp, spreekt Escape Rooms Veluwe tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Withagenweg 17 in Wilp. Telefonisch is Escape Rooms Veluwe te bereiken via 31 571 261 212 en op de website https://multifunbussloo.nl/indoor/escape-rooms/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Rooms Veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Rooms Veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Rooms Veluwe

Bezoekers bekeken ook