Activiteitencentrum De Klimschuur

Centrum voor avontuurlijke sporten Activiteitencentrum De Klimschuur heet je hartelijk welkom aan de Nuisveen 4 in Borger.

Meer informatie over Activiteitencentrum De Klimschuur in Borger

Voor de echte avonturiers ben je bij Activiteitencentrum De Klimschuur aan het juiste adres. Deze Centrum voor avontuurlijke sporten voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Activiteitencentrum De Klimschuur en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Centrum voor avontuurlijke sporten.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Borger, spreekt Activiteitencentrum De Klimschuur tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Centrum voor avontuurlijke sporten is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Centrum voor avontuurlijke sporten op Nuisveen 4 in Borger. Telefonisch is Activiteitencentrum De Klimschuur te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Activiteitencentrum De Klimschuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Activiteitencentrum De Klimschuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Activiteitencentrum De Klimschuur

Bezoekers bekeken ook