Outdoor Ameland

Centrum voor avontuurlijke sporten Outdoor Ameland heet je hartelijk welkom aan de De Vleijen 8 in Nes.

Meer informatie over Outdoor Ameland in Nes

Voor de echte avonturiers ben je bij Outdoor Ameland aan het juiste adres. Deze Centrum voor avontuurlijke sporten voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Outdoor Ameland en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Centrum voor avontuurlijke sporten.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nes, spreekt Outdoor Ameland tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Centrum voor avontuurlijke sporten is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Centrum voor avontuurlijke sporten op De Vleijen 8 in Nes. Telefonisch is Outdoor Ameland te bereiken via 31 6 27226906 en op de website http://www.outdoor-ameland.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Outdoor Ameland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Outdoor Ameland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Outdoor Ameland

Bezoekers bekeken ook