Speleo Adventure artifical cave

Centrum voor avontuurlijke sporten Speleo Adventure artifical cave heet je hartelijk welkom aan de Jaap Edenweg 10 in Den Haag.

Meer informatie over Speleo Adventure artifical cave in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Speleo Adventure artifical cave aan het juiste adres. Deze Centrum voor avontuurlijke sporten voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Speleo Adventure artifical cave en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Centrum voor avontuurlijke sporten.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Speleo Adventure artifical cave tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Centrum voor avontuurlijke sporten is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Centrum voor avontuurlijke sporten op Jaap Edenweg 10 in Den Haag. Telefonisch is Speleo Adventure artifical cave te bereiken via 31 70 359 9229 en op de website http://www.deklimmuur.nl/speleo/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Speleo Adventure artifical cave? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speleo Adventure artifical cave het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Speleo Adventure artifical cave

Bezoekers bekeken ook