De Wilgenweard

Centrum voor avontuurlijke sporten De Wilgenweard heet je hartelijk welkom aan de Sportlaan 6 in Nijverdal.

Meer informatie over De Wilgenweard in Nijverdal

Voor de echte avonturiers ben je bij De Wilgenweard aan het juiste adres. Deze Centrum voor avontuurlijke sporten voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Wilgenweard en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Centrum voor avontuurlijke sporten.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nijverdal, spreekt De Wilgenweard tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Centrum voor avontuurlijke sporten is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Centrum voor avontuurlijke sporten op Sportlaan 6 in Nijverdal. Telefonisch is De Wilgenweard te bereiken via 31 548 681 338 en op de website http://www.wilgenweard.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Wilgenweard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wilgenweard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Wilgenweard

Bezoekers bekeken ook