Aventoer

Pretpark Aventoer heet je hartelijk welkom aan de Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 22-G in Burgum.

Meer informatie over Aventoer in Burgum

Voor de echte avonturiers ben je bij Aventoer aan het juiste adres. Deze Pretpark voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Aventoer en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Pretpark.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Burgum, spreekt Aventoer tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Pretpark is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Pretpark op Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 22-G in Burgum. Telefonisch is Aventoer te bereiken via 31 511 464 578 en op de website https://www.aventoer.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Aventoer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aventoer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Aventoer

Bezoekers bekeken ook