Escape Bunker Valkenswaard

Pretpark Escape Bunker Valkenswaard heet je hartelijk welkom aan de Nieuwe Waalreseweg 189 in Valkenswaard.

Meer informatie over Escape Bunker Valkenswaard in Valkenswaard

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Bunker Valkenswaard aan het juiste adres. Deze Pretpark voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Bunker Valkenswaard en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Pretpark.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Valkenswaard, spreekt Escape Bunker Valkenswaard tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Pretpark is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Pretpark op Nieuwe Waalreseweg 189 in Valkenswaard. Telefonisch is Escape Bunker Valkenswaard te bereiken via en op de website http://www.escape-bunker.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Bunker Valkenswaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Bunker Valkenswaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Bunker Valkenswaard

Bezoekers bekeken ook