Play-in

Pretpark Play-in heet je hartelijk welkom aan de Hertogswetering 173 in Utrecht.

Meer informatie over Play-in in Utrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Play-in aan het juiste adres. Deze Pretpark voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Play-in en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Pretpark.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Utrecht, spreekt Play-in tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Pretpark is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Pretpark op Hertogswetering 173 in Utrecht. Telefonisch is Play-in te bereiken via 31 30 209 9920 en op de website https://play-inutrecht.nl/?utm_source=GMBlisting&utm_medium=organic kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Play-in? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Play-in het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Play-in

Bezoekers bekeken ook