Fun Valley Maastricht

Pretpark Fun Valley Maastricht heet je hartelijk welkom aan de Oosterweg 5 in Eijsden.

Meer informatie over Fun Valley Maastricht in Eijsden

Voor de echte avonturiers ben je bij Fun Valley Maastricht aan het juiste adres. Deze Pretpark voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Fun Valley Maastricht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Pretpark.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Eijsden, spreekt Fun Valley Maastricht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Pretpark is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Pretpark op Oosterweg 5 in Eijsden. Telefonisch is Fun Valley Maastricht te bereiken via 31 43 409 4441 en op de website http://www.funvalleymaastricht.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Fun Valley Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fun Valley Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Fun Valley Maastricht

Bezoekers bekeken ook