Escapeloop.nl

Escaperoomcentrum Escapeloop.nl heet je hartelijk welkom aan de De Tille 6 in Koudum.

Meer informatie over Escapeloop.nl in Koudum

Voor de echte avonturiers ben je bij Escapeloop.nl aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escapeloop.nl en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Koudum, spreekt Escapeloop.nl tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op De Tille 6 in Koudum. Telefonisch is Escapeloop.nl te bereiken via 31 6 49657640 en op de website http://www.escapeloop.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escapeloop.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escapeloop.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escapeloop.nl

Bezoekers bekeken ook