Het Lab

Escaperoomcentrum Het Lab heet je hartelijk welkom aan de Hoge Bothofstraat 49 in Enschede.

Meer informatie over Het Lab in Enschede

Voor de echte avonturiers ben je bij Het Lab aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Het Lab en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Enschede, spreekt Het Lab tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Hoge Bothofstraat 49 in Enschede. Telefonisch is Het Lab te bereiken via 31 6 47476563 en op de website http://www.roomescapeenschede.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Het Lab? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Lab het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Het Lab

Bezoekers bekeken ook