Educatieve Escaperoom Amersfoort

Escaperoomcentrum Educatieve Escaperoom Amersfoort heet je hartelijk welkom aan de Amsterdamseweg 43 in Amersfoort.

Meer informatie over Educatieve Escaperoom Amersfoort in Amersfoort

Voor de echte avonturiers ben je bij Educatieve Escaperoom Amersfoort aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Educatieve Escaperoom Amersfoort en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amersfoort, spreekt Educatieve Escaperoom Amersfoort tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Amsterdamseweg 43 in Amersfoort. Telefonisch is Educatieve Escaperoom Amersfoort te bereiken via 31 6 44696265 en op de website http://www.medialabeemland.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Educatieve Escaperoom Amersfoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Educatieve Escaperoom Amersfoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Educatieve Escaperoom Amersfoort

Bezoekers bekeken ook