Escape Bus

Escaperoomcentrum Escape Bus heet je hartelijk welkom aan de Oostgaag 31 in Maasland.

Meer informatie over Escape Bus in Maasland

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Bus aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Bus en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Maasland, spreekt Escape Bus tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Oostgaag 31 in Maasland. Telefonisch is Escape Bus te bereiken via 31 10 591 2775 en op de website https://escaperoombus.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Bus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Bus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Bus

Bezoekers bekeken ook