Open air escape

Escaperoomcentrum Open air escape heet je hartelijk welkom aan de Grote Markt 1 in Haarlem.

Meer informatie over Open air escape in Haarlem

Voor de echte avonturiers ben je bij Open air escape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Open air escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Haarlem, spreekt Open air escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Grote Markt 1 in Haarlem. Telefonisch is Open air escape te bereiken via 31 6 83848992 en op de website http://www.openairescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Open air escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Open air escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Open air escape

Bezoekers bekeken ook