De Dochter Van De Slager

Escaperoomcentrum De Dochter Van De Slager heet je hartelijk welkom aan de Juliana van Stolbergstraat 8 in Tilburg.

Meer informatie over De Dochter Van De Slager in Tilburg

Voor de echte avonturiers ben je bij De Dochter Van De Slager aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Dochter Van De Slager en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Tilburg, spreekt De Dochter Van De Slager tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Juliana van Stolbergstraat 8 in Tilburg. Telefonisch is De Dochter Van De Slager te bereiken via en op de website http://www.bijmaud.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Dochter Van De Slager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dochter Van De Slager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Dochter Van De Slager

Bezoekers bekeken ook