Escape Makkum

Escaperoomcentrum Escape Makkum heet je hartelijk welkom aan de De Holle Poarte 2C in Makkum.

Meer informatie over Escape Makkum in Makkum

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Makkum aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Makkum en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Makkum, spreekt Escape Makkum tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op De Holle Poarte 2C in Makkum. Telefonisch is Escape Makkum te bereiken via 31 6 20400784 en op de website http://www.escapemakkum.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Makkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Makkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Makkum

Bezoekers bekeken ook