OuterGround

Escaperoomcentrum OuterGround heet je hartelijk welkom aan de Diepenhorstlaan 11c in Rijswijk.

Meer informatie over OuterGround in Rijswijk

Voor de echte avonturiers ben je bij OuterGround aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij OuterGround en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rijswijk, spreekt OuterGround tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Diepenhorstlaan 11c in Rijswijk. Telefonisch is OuterGround te bereiken via 31 70 737 1215 en op de website https://www.outerground.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij OuterGround? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OuterGround het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. OuterGround

Bezoekers bekeken ook