Escaperoom Groenlo

Escaperoomcentrum Escaperoom Groenlo heet je hartelijk welkom aan de Beltrumsestraat 10 in Groenlo.

Meer informatie over Escaperoom Groenlo in Groenlo

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Groenlo aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Groenlo en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Groenlo, spreekt Escaperoom Groenlo tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Beltrumsestraat 10 in Groenlo. Telefonisch is Escaperoom Groenlo te bereiken via 31 6 40219941 en op de website https://escaperoomgroenlo.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Groenlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Groenlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Groenlo

Bezoekers bekeken ook