Escape Experience Oss

Escaperoomcentrum Escape Experience Oss heet je hartelijk welkom aan de Brierstraat 7 in Oss.

Meer informatie over Escape Experience Oss in Oss

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Experience Oss aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Experience Oss en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Oss, spreekt Escape Experience Oss tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Brierstraat 7 in Oss. Telefonisch is Escape Experience Oss te bereiken via 31 6 25286902 en op de website http://www.escapeexperienceoss.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Experience Oss? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Experience Oss het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Experience Oss

Bezoekers bekeken ook