MY ESCAPE CLUB

Escaperoomcentrum MY ESCAPE CLUB heet je hartelijk welkom aan de Weteringschans 187A HS in Amsterdam.

Meer informatie over MY ESCAPE CLUB in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij MY ESCAPE CLUB aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij MY ESCAPE CLUB en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt MY ESCAPE CLUB tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Weteringschans 187A HS in Amsterdam. Telefonisch is MY ESCAPE CLUB te bereiken via 31 6 27000080 en op de website http://myescape.club/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij MY ESCAPE CLUB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MY ESCAPE CLUB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. MY ESCAPE CLUB

Bezoekers bekeken ook