Escape Room Etten-Leur

Escaperoomcentrum Escape Room Etten-Leur heet je hartelijk welkom aan de Grauwe Poldervoetpad 6 in Etten-Leur.

Meer informatie over Escape Room Etten-Leur in Etten-Leur

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Etten-Leur aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Etten-Leur en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Etten-Leur, spreekt Escape Room Etten-Leur tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Grauwe Poldervoetpad 6 in Etten-Leur. Telefonisch is Escape Room Etten-Leur te bereiken via 31 76 562 0696 en op de website http://www.escaperoom-ettenleur.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Etten-Leur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Etten-Leur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Etten-Leur

Bezoekers bekeken ook