Escape Room Gelderland

Escaperoomcentrum Escape Room Gelderland heet je hartelijk welkom aan de De Houtakker 51 in Bemmel.

Meer informatie over Escape Room Gelderland in Bemmel

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Gelderland aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Gelderland en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Bemmel, spreekt Escape Room Gelderland tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op De Houtakker 51 in Bemmel. Telefonisch is Escape Room Gelderland te bereiken via 31 6 14157787 en op de website http://www.escaperoomgld.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Gelderland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Gelderland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Gelderland

Bezoekers bekeken ook