Escape @ Lizz

Escaperoomcentrum Escape @ Lizz heet je hartelijk welkom aan de Baanhoekweg 1 in Dordrecht.

Meer informatie over Escape @ Lizz in Dordrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape @ Lizz aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape @ Lizz en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Dordrecht, spreekt Escape @ Lizz tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Baanhoekweg 1 in Dordrecht. Telefonisch is Escape @ Lizz te bereiken via 31 78 870 0222 en op de website http://www.escapelizz.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape @ Lizz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape @ Lizz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape @ Lizz

Bezoekers bekeken ook