Escape Room Mysterium Utrecht

Escaperoomcentrum Escape Room Mysterium Utrecht heet je hartelijk welkom aan de Oudegracht 300 in Utrecht.

Meer informatie over Escape Room Mysterium Utrecht in Utrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Mysterium Utrecht aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Mysterium Utrecht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Utrecht, spreekt Escape Room Mysterium Utrecht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Oudegracht 300 in Utrecht. Telefonisch is Escape Room Mysterium Utrecht te bereiken via 31 30 727 1026 en op de website https://mysterium.nl/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=mijnbedrijf kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Mysterium Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Mysterium Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Mysterium Utrecht

Bezoekers bekeken ook