Escaperoom Houten

Escaperoomcentrum Escaperoom Houten heet je hartelijk welkom aan de Meidoornkade 25B in Houten.

Meer informatie over Escaperoom Houten in Houten

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Houten aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Houten en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Houten, spreekt Escaperoom Houten tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Meidoornkade 25B in Houten. Telefonisch is Escaperoom Houten te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Houten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Houten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Houten

Bezoekers bekeken ook