Locks&Keys escaperoom

Escaperoomcentrum Locks&Keys escaperoom heet je hartelijk welkom aan de Besterdring 225A in Tilburg.

Meer informatie over Locks&Keys escaperoom in Tilburg

Voor de echte avonturiers ben je bij Locks&Keys escaperoom aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Locks&Keys escaperoom en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Tilburg, spreekt Locks&Keys escaperoom tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Besterdring 225A in Tilburg. Telefonisch is Locks&Keys escaperoom te bereiken via 31 6 31555744 en op de website http://www.lockskeys.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Locks&Keys escaperoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Locks&Keys escaperoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Locks&Keys escaperoom

Bezoekers bekeken ook