Escape Room - Jules Verne's Reis om de wereld in 80 dagen

Escaperoomcentrum Escape Room - Jules Verne's Reis om de wereld in 80 dagen heet je hartelijk welkom aan de Oude Stadsgracht 15 in Eindhoven.

Meer informatie over Escape Room - Jules Verne's Reis om de wereld in 80 dagen in Eindhoven

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room - Jules Verne's Reis om de wereld in 80 dagen aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room - Jules Verne's Reis om de wereld in 80 dagen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Eindhoven, spreekt Escape Room - Jules Verne's Reis om de wereld in 80 dagen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Oude Stadsgracht 15 in Eindhoven. Telefonisch is Escape Room - Jules Verne's Reis om de wereld in 80 dagen te bereiken via 31 40 244 3131 en op de website https://www.lqehv.nl/escape-room/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room - Jules Verne's Reis om de wereld in 80 dagen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room - Jules Verne's Reis om de wereld in 80 dagen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room – Jules Verne’s Reis om de wereld in 80 dagen

Bezoekers bekeken ook