Logic Locks Escape Room

Escaperoomcentrum Logic Locks Escape Room heet je hartelijk welkom aan de Ferdinand Huyckstraat 28 in Amsterdam.

Meer informatie over Logic Locks Escape Room in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Logic Locks Escape Room aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Logic Locks Escape Room en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Logic Locks Escape Room tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Ferdinand Huyckstraat 28 in Amsterdam. Telefonisch is Logic Locks Escape Room te bereiken via 31 6 51069529 en op de website http://logiclocks.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Logic Locks Escape Room? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Logic Locks Escape Room het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Logic Locks Escape Room

Bezoekers bekeken ook