Real-Life Xcape

Escaperoomcentrum Real-Life Xcape heet je hartelijk welkom aan de Gortstraat 7 in Den Haag.

Meer informatie over Real-Life Xcape in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Real-Life Xcape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Real-Life Xcape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Real-Life Xcape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Gortstraat 7 in Den Haag. Telefonisch is Real-Life Xcape te bereiken via 31 6 29520908 en op de website http://www.reallifexcape.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Real-Life Xcape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Real-Life Xcape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Real-Life Xcape

Bezoekers bekeken ook