Escape Adventure Heeze

Escaperoomcentrum Escape Adventure Heeze heet je hartelijk welkom aan de Kapelstraat in Heeze.

Meer informatie over Escape Adventure Heeze in Heeze

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Adventure Heeze aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Adventure Heeze en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Heeze, spreekt Escape Adventure Heeze tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Kapelstraat in Heeze. Telefonisch is Escape Adventure Heeze te bereiken via en op de website http://www.escapeadventureheeze.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Adventure Heeze? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Adventure Heeze het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Adventure Heeze

Bezoekers bekeken ook