Escape Room Scheveningen

Toeristische attractie Escape Room Scheveningen heet je hartelijk welkom aan de Achteringang van de Kerk, 2e Messstraat 108 in Den Haag.

Meer informatie over Escape Room Scheveningen in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Scheveningen aan het juiste adres. Deze Toeristische attractie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Scheveningen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Toeristische attractie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Escape Room Scheveningen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Toeristische attractie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Toeristische attractie op Achteringang van de Kerk, 2e Messstraat 108 in Den Haag. Telefonisch is Escape Room Scheveningen te bereiken via 31 6 12960685 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Scheveningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Scheveningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Scheveningen

Bezoekers bekeken ook